Zoeken
  • ontdeksite2

Yes, mijn eerste Blog.

Dankbaar voor het afgelopen jaar, waarin ik verschillende kinderen en hun ouders mocht begeleiden. Telkens ontdekken wat nodig is en dat doen en zo mijzelf ontwikkelen en mezelf leren kennen als coach. De verbinding met ouders en kinderen bewerkstelligen is het allermooiste wat er is!


En wat fijn om te mogen leren over Rouw en Verlies, over het hoog sensitieve kind en over het werken met de Kaart. Een soort landkaart waarmee je makkelijk en met poppetjes en andere spulletjes praat over waar het kind nu is en waar het naar toe wil met zijn hulpvraag.

Lieve mensen, ik ben dankbaar voor mijn ontwikkeling die ik in kan zetten voor de kinderen in mijn praktijk.

In mijn volgende blog ga ik jullie wat vertellen over het hoog sensitieve kind. Graag tot dan!12 weergaven0 opmerkingen